Izjavi pred začetkom osmega kroga lige NLB

Danes se bosta v osmem krogu lige NLB pomerila rokometna kluba Jeruzalem Ormož in LL Grosist Slovan. Tekma se bo pričela ob 18.00 uri.


Aljoša Munda, rokometaš Jeruzalema Ormoža: “Upam, da poraz v Kopru na nas ni pustil prehudih posledic, saj je pred nami zelo pomembna tekma proti LL Grosistu Slovanu. Slednji so še brez zmage in šele na trinajstem mestu, kar pa ni realnost glede na kakovost te ekipe. Dobro igra v obrambi. Obe točki so Ljubljančani dobili z remijema v Ivančni Gorici in Mariboru. Dokaz, da gre za ekipo, ki lahko preseneti tudi v gosteh. Dodatno so se okrepili v strokovnem in igralskem štabu, saj je njihova želja napredovanje po lestvici navzgor. Sami nismo v najboljši formi, ampak igramo pred domačimi navijači, ki pa so lahko ključni faktor za našo igro. S svojim navijanjem nas prisilijo, da damo od sebe več kot smo sposobni. Verjamem, da smo sposobni pokazati svoj pravi obraz in zabeležiti pomembno zmago. Pred nami je zelo zanimiva tekma, vredna ogleda in neizprosen boj za vsaki centimeter na igrišču.”
 
Erik Krbavčić, rokometaš LL Grosista Slovana: “Čaka nas zelo zahtevno gostovanje pri vedno neugodni ekipi Jeruzalema Ormoža. Pričakujem tekmo, ki bo napeta do konca in verjamem, da lahko s pogumno in agresivno igro dosežemo ugoden rezultat.”
 
 
FOTO: Denis Žuran
Komentarji