Izola predstavila novega trenerja

Primorski klub RD Butan Plin Izola bo po izpadu v 1. B ligo v novi sezoni zagotovo ciljala visoko. Kljub izpadu iz prvoligaške druščine se ekipa Izole ne bo bistveno spremenila, ekipa pa ima nekaj novincev.


Izola je po porazni sezoni 2020/2021 in osvojenem zadnjem mestu zavihala rokave za novo sezono, ki jo bo preživela v 1. B ligi. Klub se je okrepil na naketarih položajih ogrodje ekipe pa bo ostalo enako.

Velika sprememba v ekipi Izole bo tudi menjava članskega trenerja ekipe. V ekipo se vrača stari znanec, ki se po dvanajstih letih vrača v Izolo. Gre za Luko Volka, ki bo okrepil strokovni štab RD Butan Plin Izola kot trener članske ekipe.

“Lepo se je vrniti v domači klub po tako dolgem času. Čaka nas nova sezona, polna izzivov. Ekipa je sestavljena v veliki meri iz domačih igralcev, ter nekaj povratnikov, priključili pa bomo tudi nekaj najobetavnejših mladinskih igralcev. Fantje dobro trenirajo, vnema in odnos sta prava in vzdušje ravno tako. Na temu moramo graditi. Čaka nas še veliko dela, a trdno verjamem v fante in v to novo ekipo,” je ob povratku v Izolo dejal novopečeni trener primorskega kluba.

FOTO: RD Butan Plin Izola

Komentarji