Izolani v Ormožu z bučno podporo s tribun

Rokometaši Jeruzalema bodo svoje prve točke v sezoni 2019/20 iskali na tekmi 2. kroga proti Izoli. Gre za novinca v ligi, ki je v 1. krogu po pričakovanjih klonil proti Celju. Tako bosta obe ekipi iskali prve točke v soboto 14. 9. v Ljutomeru od 19.00 ure naprej.


Tekma bo imela poseben pridih, saj bodo na gostovanje v Ormož odpotovali trije polni avtobusi navijačev Izole. V dvorani Ljutomer se nam jutri ob 19.00 uri obeta pravi rokometni praznik.

Saša Prapotnik, trener RK Jeruzalem Ormož: “Pričakujem čvrsto tekmo z malim številom doseženih golov. Za obe ekipi je to pomembna tekma za nadaljevanje sezone. Pritisk bo večji na strani Jeruzalema, saj si domačih spodrsljajev v boju za obstanek Ormožani ne smemo privoščiti. Obžalujemo, da tekma ne bo odigrana v Ormožu, toda v klubu upamo na lep obisk tekme, ki bo odigrana v Ljutomeru.”

Rokometaši Jeruzalema so v 1. krogu NLB lige doživeli poraz v Trebnjem. Z izidom 28 : 24 so bili uspešnejši Dolenjci, čeprav so Jeruzalemčki dobili 1. polčas (9 : 10). Glede na prikazano v prvem delu tekme so ormoški navijači upali v zmago svoje ekipe, a žal je v nadaljevanju tekme usoden za Vinarje bil bivši soigralec Gal Cirar, ki je rešetal mrežo Klemna Nunčiča in Tomislava Balenta.

Fredi Radojkovič, trener RD Butan plin izola: “V soboto nas čaka še ena zelo zahtevna naloga. Ormožani so sicer izkušenejši, vendar bomo poskušali, kljub porazu v 1. krogu, iti po zmago na gostovanje. Imamo nekaj težav s poškodbami, ampak če bodo fantje pravi in bosta prisotni želja ter motivacija, bo cilj do prvih točk bistveno lažji. Verjamem v fante, sposobni so, zdaj pa je vse odvisno od njih. Jeruzalem Ormož je favorit, ampak mi gremo gor odigrati svojo tekmo.”

 

FOTO: RD Butan plin Izola

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Komentarji