Jamnik pred izzivom na Kodeljevem: “V pripravljalnem obdobju smo se že soočili z njimi in zmagali, vendar nas to ne sme zavesti”

Ob 18.30 se bosta na Kodeljevem srečali še neporaženi moštvi Slovana in Loke. Slovan je na prvih dveh tekmah ugnal Koper in Ormož, Loka pa je bila boljša od Velenja in Ormoža. 


“V petek prihaja na Kodeljevo zanimiva ter zelo razpoložena ekipa iz Škofje Loke. Pričakujem izjemno napeto ter izenačeno tekmo do zadnje minute. Če bomo obrambo postavili tako, kot znamo, v napadu pa storili malo tehničnih napak, lahko ob podpori domačega občinstva obdržimo dve točki na Kodeljevem. Vsi navijači, vljudno vabljeni na tekmo, da boste naš osmi igralec,” pred tekmo razmišlja rokometaš Slovana, Miha Kotar.

Novi dve točki si obetajo tudi pri Loki. Grega Jamnik je pred tekmo povedal: “Po dveh zaporednih zmagah odhajamo na vroče gostovanje k LL Grosistu Slovanu, ki je, kot naša ekipa, še neporažen. V pripravljalnem obdobju smo se že soočili z njimi in zmagali, vendar nas to ne sme zavesti. Poznamo njihovo kakovost in vemo, kje preti največja nevarnost. Mi želimo nadaljevati zmagovalni niz, vendar se bomo morali zelo potruditi, da točki odideta v Škofjo Loko.”

 

Komentarji