Olimpijski MVP komentiral govorice o morebitnem prestopu v Flensburg

Na našem portalu smo ta teden že pisali o govoricah, da naj bi se MVP zadnjih olimpijskih iger v Tokiu, Mathias Gidsel, pridružil nemškemu velikanu SG Flensbug-Handewitt. Zdaj se je oglasil tudi Gidsel, ki je komentiral nastalo situacijo.


“Mathias je seveda tudi nekdo, na katerega razmišljamo,” je pred dnevi za Sky dejal glavni trener SG Flensburg-Handewitt Maik Machulla in ob številnih poškodbah omenil potencialno okrepitev aktualnega nemškega podprvaka. Flensburg pesti kar nekaj poškodb prav na položaju desnega zunanjega, kjer igra tudi Gidsel: Magnus Rødu (strgana tetiva pogačice) in Franz Semperj (raztrganje križne vezi).

“Razmišljamo o različnih rešitvah. Mathias je seveda tudi nekdo, na katerega pomislimo. Nismo pa v položaju, da bi lahko zahtevali karkoli. Odvisni smo od podpore vseh vpletenih,” je v intervjuju za Sky dejal Maik Machulla. Danski reprezentant Gidsel, ki se bo poleti 2022 preselil v Füchse Berlin, je trenutno pod pogodbo z danskim klubom GOG.

Govorice o morebitnem prestopu je prekinil glavni akter. Mathias Gidsel je za dansko TV 2 jasno povedal: “Povsem jasno lahko rečem, da svojo sezono zaključujem na GOG -u. Vedno sem imel namen, da sezono končam tukaj. Imam nekaj nedokončanih poslov in v Flensburgu ali katerem koli drugem klubu ni ponudbe, ki bi me lahko oddaljila od tega,” je MVP OI v Tokiu dal vsem jasno vedeti, da ostaja pri danskemu GOG-u.

FOTO: GOG Facebook

Komentarji