Jan Pucelj: “Po porazu v Velenju je bilo težko igrati doma”

Ribničani so po razočaranju po odigrani zamujeni tekmi v Velenju v 16. krogu lige NLB doma gostili rokometaše Izole. Proti Primorcem so se domačim navijačem nekoliko oddolžili za boleč poraz proti Velenjčanom in Izolane premagali  visoko razliko. Velenjčani so se Suhorobarjem približali že na 3 točke zaostanka.


Igralec Ribnice Jan Pucelj je zadovoljen s prikazano igro proti Izoli: “Po takšni tekmi, kot smo jo imeli v Velenju, je težko zaigrati na domačem obračunu, ki ga moraš dobiti. Vedeli smo, da Izola prihaja po dve točki, tako da smo morali zaigrati zavzeto in dejansko smo to v prvem polčasu tudi naredili. Tudi drugi polčas smo odigrali na podobni ravni in razliko zadržali do konca. Dve pomembni točki sta na koncu ostali doma,” je povedal levi krilni igralec Ribnice, ki je na tekmi z Izolo zadel 5-krat.

Na drugi strani smo lahko videli slabo predstavo Izolanov, ki so še vedno zasidrani na dnu lestvice: “Po zelo slabem začetku smo se vrnili v igro, ob tem pa se je premoč domačih še vedno poznala. Na to gostovanje smo prišli zdesetkani, brez nekaterih nosilcev igre. Trudili in borili smo se, vendar to ni bilo dovolj za kaj več kot poraz,” je povedal rokometaš Izole Matej Galina.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: RD Riko Ribnica

Komentarji