Janc: “Zavedamo se, da imamo dobro reprezentanco”

Članska rokometna reprezentanca Slovenije se je na prvi novoletni dan zbrala na pripravah v Laškem, kjer se bo v naslednjih dneh pripravljala za kvalifikacijski tekmi proti Nizozemski za uvrstitev na EP leta 2022. Reprezentanca se bo na čelu s selektorjem Ljubomirjem Vranješem pripravljala tudi na prihajajoče svetovno prvenstvo v Egiptu.


Prvi dan zbora reprezentance je služil predvsem za testiranje na COVID-19, z resnim delom pa bodo reprezentantje pričeli nocoj. Ob prihodu v tabor reprezentance sta kratki izjavi podala slovenska reprezentanta Blaž Janc in Blaž Blagotinšek.

Blaž Janc, slovenski reprezentant:
“Vsem ljubiteljem rokometa najprej želim srečno, zdravo ter uspešno novo leto. Moja največja reprezentančna želja je, da vsi ostanemo zdravi ter da bo selektor lahko računal na vse igralce. Zavedamo se, da imamo dobro reprezentanco, odličen strokovni štab ter da med nami vlada super vzdušje. S trdim delom bomo na januarskih preizkusih lahko dosegli dober rezultat.”

Blaž Blagotinšek, slovenski reprezentant:
“Šele pred dvema dnevoma sem prispel v Slovenijo, sedaj pa že začenjamo reprezentančno akcijo. Želim si, da dobimo kvalifikacijski tekmi z Nizozemsko. Možnosti za to imamo velike. Nato si želim uresničiti še sanje na svetovnem prvenstvu. Imamo dobro ekipo in strokovni štab ter premoremo dobro vzdušje. Resnično upam na dober rezultat.”

Komentarji