Josip Šarac: “Nismo se uspeli sestaviti”

Celjani so po tesnem porazu proti velikemu Flensburgu in polomu v Barceloni še tretjič ostali praznih rok v elitni Ligi prvakov. Po odličnem prvem polčasu je vse kazalo na prvo zmago Celja v skupini A, v drugem polčasu pa so slovenski prvaki naredili preveč napak, poslabšala pa se je tudi obramba, ki je bila v prvem delu na mestu. Po kar 19 prejetih golih v drugem polčasu so Celjani na koncu še tretjič v tej sezoni izgubili na mednarodni sceni.


Vsi v celjskih vrstah so včeraj pričakovali zmago, a se na koncu ni izšlo: “Čestitke Aalborgu za zasluženo zmago. Ves čas smo v pripravi na tekmo poudarjali, da moramo biti agresivni, prekinjati njihove napade, kar smo vprvem polčasu počeli odlično. V drugem pa povsem obrnjena slika, s 17 prekrškov v prvem delu, smo padli le na 6 v drugem, izgubljali smo vse duele na igrišču in vse to je pripomoglo k preobratu ter zmagi Dancev,” je dejal trener Celja Tomaž Ocvirk.

Igralec Celja in strelec 6 golov Josip Šarac: “Čestitam Aalborgu, ki nas je v druzgem polčasu nadigral. V prvem smo bili agresivni, odličen je bil Ferlin, potem pa smo padli, ne vem zakaj nismo več igrali tako, kot smo se dogovorili. Brez agresivnosti so nam povzročali težave, mi pa se nismo uspeli sestaviti in gostje so to izkoristili.”

Stefan Madsen, trener Aalborga: “Veseli smo te pommebne zmage, do katere smo prišli zelo težko. Celje je igralo zelo dobro in nam povzročalo številne težave, ko nismo uspeli razviti svoje igre. V drugem smo se dobro vrnili, fizično prevladali in tudi z malce sreče prišli do pomembnih točk.”

FOTO: Gregor Katič

Komentarji