Jovičić: “Celje je favorit, to je dejstvo”

Aktualni državni prvaki Slovenije danes začenjajo z nastopi v novi sezoni lige NLB. Sezono 2021/2022 v ligi NLB bodo črno-rumeni odprli s tekmo proti aktualnim državnim podprvakom, ekipi RK Trimo Trebnje. Dan pred tekmo je je rokometna zveza Slovenija organizirala novinarsko konferenco, na kateri so trenerji vseh prvoligaških klubov predstavili cilje in pričakovanja pred naslednjo sezono.


Sezona 2021/2022 se tako uradno začenja v petek 10. Septembra, ko bo na sporedu obračun aktualnih državnih prvakov in podprvakov. Ose bodo v prvem krogu gostovale pri RK Trimo Trebnje. Tekmo z začetkom ob 18.00 uri boste lahko rokometni navdušenci spremljali v neposrednem prenosu na Sport Klubu.

Na včerajšnji konferenci smo trenerja Gorenja Velenja, Zorana Jovičića, povprašali, če bi moral izbirati med Celjem in Trimom, kdo je večji konkurent za naslov državnega prvaka v sezoni 2021/2022: “To bodo pokazale tekme. Ne smemo pozabiti tudi na druge ekipe. Prvenstva se odločajo s tekmami vseh klubov. Težko je govoritu o največjemu konkurentu. Celje ima največjo podlago za to, da postanejo prvak. Imajo največji kader in najizkušenejšo ekipo. Celjani so favorit, to je dejstvo,” je ob začetku sezone povedal Jovičić.

FOTO: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji