Saša Prapotnik: “Veselimo se prve tekme”

Danes se pričenja liga NLB. Ob 19. uri se bosta v Ormožu udarila tamkajšnji Jeruzalem iz Ormoža in gostje iz Urbanscape Loke. Preverite izjavi iz obeh taborov pred tekmo.


Saša Prapotnik, trener Jeruzalema Ormoža:
“Priprave so potekale kot vsako leto. Odigrali smo nekaj prijateljskih tekem, ki pa so zgolj prijateljske. V petek bomo videli, kaj smo v teh pripravah opravili. V goste prihaja za nas vedno neugodni Urbanscape Loka. Igra Jeruzalema Ormoža bo drugačna, kot je bila do zdaj. Vključili smo nekaj mladih igralcev, predvsem za igro v obrambi. Veselimo se prve tekme in upamo, da bomo dobro delo s priprav prenesli na uvod prvenstva.”
Jure Šterbucl, trener Urbanscapa Loke:
“Priprave so potekale dobro in tekoče. Odigrali smo zadostno število pripravljalnih tekem. Ekipa je relativno mlada, imamo samo enega novinca, Stefana Damjanovića, na položaju desnega zunanjega. Fantje se dobro poznajo, težave s poškodbami pa so minimalne. Odigrali smo nekaj prijateljskih tekem s hrvaškimi prvoligaši in eno s Čehi, tako da smo videli različne sloge rokometne igre. Jeruzalem Ormož pred domačimi navijači nikoli ne popušča. V obrambi so mlado, v napadu pa uigrano moštvo, ki ima nekaj odličnih posameznikov. Pričakujem trd in zahteven uvod v sezono.”
FOTO: Jeruzalem Ormož

 

Komentarji