Jure Dolenec: “Spomini so zelo lepi”

Slovenska rokometna reprezentanca je prvi večer v Malmöju preživela v zelo sproščenem vzdušju. Nekaj iger, ki so prav tako minile v borbenem vzdušju.


“Ja je bilo kar napeto smo se razdelili v ekipi in tekmovali med sabo, o zmagovalcih pa ne bi, ker sem bil med poraženci (smeh),” je zabaven družabni večer komentiral vratar Urh Kastelic.

Podobnega mnenja je bil tudi Miha Zarabec.Je bilo mogoče celo bolje kot trening, ker smo vsi taki bolj tekmovalni, vsak hoče zmagat, smo se mogoče malo preveč napalili, če lahko tako rečem, tako da, je bilo zanimivo no. “

Jure Dolenec pa je opisal občutek, ko so slovenski rokometaši nazadnje igrali v tej dvorani in si takrat priborili vstopnico za olimpijske igre. “Spomini so zelo zelo lepi. Eni izmed najlepših bomo rekli v reprezentančnem dresu in upam, da bomo v tej dvorani spet naredili en velik korak proti olimpijadi.”

“Po tihem malo tudi na trenutke pogledamo kakšno je stanje glede olimpijskih iger sedaj. Sigurno bi nam bolj ležalo, če bi ostali Danci, Francozi glede olimpijskih iger ampak, kar se je zgodilo se je zgodilo,” je možne opcije za uvrstitev na olimpijske igre komentiral Darko Cingesar.

Foto: Nebojša Tejić/kolektiff

Komentarji