Jure Škafar: “ Prvi polčas smo začeli slabo, nismo se držali vseh dogovorov.”

V 16. krogu državnega prvenstva so rokometaši Rokometnega kluba Krško v dvorani Šolskega centra gostili igralce MRK Krka. Varovanci trenerja Mirka Skoka so z visokim vodstvom prišli do jubilejne, desete zmage v prvenstvu. Srečanje se je končalo z rezultatom 26:37 (11:20).  Za Krško se je med strelce vpisalo trinajst od šestnajstih igralcev; najboljši med njimi je bil Tadej Sobotič, ki je dosegel pet zadetkov. Pri Krki se je z enajstimi goli izkazal Uroš Knavs, devet jih je dodal Veljko Stanojević.


Jure Škafar, igralec RK Krško:Prvi polčas smo začeli slabo, nismo se držali vseh dogovorov. Poznala se je tudi odsotnost Marka Sintiča. Po odmoru pa smo bolje odigrali v obrambi, vendar nismo izkoristili svojih priložnosti. Z dvignjeno glavo odhajamo naprej, saj potrebujemo točke.”

Žan Grojzdek, igralec MRK KRKA:Tekmo smo dobro odprli. V obrambi in napadu smo pokazali, da smo boljši nasprotnik. V drugem polčasu smo malo padlli v igri, ampak smo prednost obdržali do konca. Zahvaljujem pa se tudi vsem navijačem iz Novega mesta, ki so nas prišli podpret.”

Krkaši bodo v naslednjem krogu gostovali v Škofji Loki, Krko pa čaka obračun v Ormožu proti Jeruzalemu.

Komentarji