Kaj lahko prinese 2. krog 1. B DRL?

Včeraj sta bili v 1. B DRL odigrani dve tekmi (Slovan-SVIŠ in Rudar-Ljubljana), danes pa se prvenstvo nadaljuje s štirimi, tekma med Šmartnim in Škofljico pa je prestavljena na sredo, 2. 10. 2019.


RD HERZ ŠMARTNO – ŠRD ŠKOFLJICA

Tekma med Šmartnim in Škofljico je prestavljena na sredo, 2. 10. 2019.

RK ČRNOMELJ – ŠD MOKERC KIG

V soboto ob 19. uri ŠD Mokerc KIG gostuje pri RK Črnomelj. Črnomaljci so v prvem krogu proti Dolanom izgubili za 3 zadetke, medtem ko so Ižanci za 3 zadetke premagali Grosuplje. Tokratni gostje so proti Grosuplju pokazali zelo kombinatorno in napadalno igro, a tudi igralci Črnomlja so proti Dolanom odigrali povsem korektno. 

RK BREŽICE – RK GROSUPLJE

Kljub temu, da so Grosupeljčani v lanski sezoni igrali ligo nižje, letos zagotovo ne sodijo med “outsiderje”. Brežice so na prvi tekmi sezone imele kar nekaj težav v napadu, za Grosuplje pa je znano, da ima močno obrambo. Predvsem trda igra gostov zna biti za domače igralce nerešljiva uganka. Koliko zadetkov bo uspelo dati rokometašem Brežic in ali bo to dovolj za osvojitev dveh točk pa bomo videli v soboto ob 19.30.

RK KRŠKO – RK DRAVA PTUJ

Krčani bodo v soboto ob 19. uri gostili Ptujčane. Ekipi, ki po prvem krogu zasedata tretje in prvo mesto, se bosta udarili za sam vrh lestvice. Krško je v prvem krogu premagalo Škofljico z 22:16, medtem ko je ekipa Drave dosegla najvišjo zmago kroga, saj so z 21:13 premagali Brežičane. Tekma v Krškem torej obeta veliko, saj sta obe ekipi na prvi tekmi prejeli majhno število zadetkov. 

RK DOL TKI HRASTNIK – RK RADEČE PAPIR NOVA

V Dolanki bomo v soboto ob 19. uri spremljali obračun domačih Dolanov in gostov iz Radeč. Dolani so v lanski sezoni nastopali med slovensko elito. Kam lahko ciljajo v letošnji sezoni bomo videli po parih odigranih krogih, a zagotovo ne bodo med ekipami, ki se bodo borile za izpad. Sami sicer napovedujejo boj za vrh lestvice in to bodo morali potrditi z drugo zaporedno zmago, tokrat proti Radečam.

1. B DRL, 2. KROG

že odigrano:
RD LL GROSIST SLOVAN – RK SVIŠ IVANČNA GORICA 32:27
RD RUDAR – MRK LJUBLJANA  26:28

sobota, 21. 9. 2019
19.00 RK ČRNOMELJ – ŠD MOKERC KIG
19.00 RK KRŠKO – RK DRAVA PTUJ
19.30 RK DOL TKI HRASTNIK – RK RADEČE PAPIR NOVA
19.30 RK BREŽICE – RK GROSUPLJE

sreda, 2. 10. 2019
18.30 RD HERZ ŠMARTNO – ŠRD ŠKOFLJICA

Komentarji