Kapetan mladinske reprezentance je zamenjal klubske barve

Vodstvo kluba zaključuje s kadrovanjem za prihodnjo sezono. Vrste SVIŠ-a bo po novem branil kapetan slovenske mladinske izbrane vrste Lun Ključanin, ki se trenutno z reprezentanco bori na domačem evropskem prvenstvu v Celju.


Ključanin je rokometno pot začel na Galjevici pri MRK Ljubljana. Redno se je uvrščal na spiske mlajših reprezentančnih selekcij, letos je denimo prevzel funkcijo kapetana slovenske mladinske reprezentance. Za člansko moštvo je prvič zaigral s sedemnajstimi leti v sezoni 2021/22. Hitro je postajal čedalje pomembnejši člen v zasedbi, ki jo je vodil nekdanji ivanški igralec Roman Šimon. Za matični klub je odigral 69 tekem in dosegel 150 zadetkov.

Ob klicu SVIŠ-a iz Ivančne Gorice ni ogromno okleval in sklenil sodelovanje s klubom do konca sezone 2025/2026, z možnostjo podaljšanja.

Lun Ključanin, nova okrepitev RK SVIŠ Ivančna Gorica:
“Vesel sem, da sem dobil ponudbo SVIŠ-a iz Ivančne Gorice, ki že vrsto let dobro delo z mladimi in ima zdravo sredino za razvoj igralca. Ekipa je mlada, zanimiva in željna dokazovanja, zato mislim, da bomo lahko prihodnjo sezono ob podpori s tribun številnim ekipam povzročali težave.”

Komentarji