Kenan Pajt: Tekmece spoštujemo, a se jih ne bojimo

Zadnja tekma drugega kroga bo odigrana v Slovenj Gradcu. Domača ekipa bo gostilo ekipo Trebnjega. Slovenjgradčani so se kot novinci odlično pokazali že na prvi tekmi, ko so se odlično upirali rokometašem Ribnice. Ribničani pa so se uspešno uvrstili v drugi pred krog kvalifikacij za pokal EHF.


Rokometaši Slovenj Gradca bodo tako že drugo tekmo odigrali pred domačimi navijači in tako poizkušali osvojiti prve točke v letošnji sezoni. Prenos tekme si boste lahko ogledali tudi s prenosom na televiziji. Z začetkom ob 20:30 na programih Sport Kluba.

Kenan Pajt, rokometaš RK Slovenj Gradec 2011: “Trimo Trebnje je dolgoletni prvoligaš, ki se je letos močno okrepil in cilja na najvišja mesta na lestvici. Tekmece spoštujemo, a se jih ne bojimo. Pripravljamo se tako, kot se bomo na vsako ekipo v ligi. Nam motivacije ne manjka, saj se zavedamo, da igramo v najkakovostnejšem razredu in gremo vsako tekmo na zmago. Smo hitra in tehnično dobro podkovana ekipa, zato bomo iskali priložnost za zmago predvsem v hitri tranziciji v napad in protinapad. Kljub temu se ključ do zmage skriva v obrambi. V prejšnjem krogu smo pokazali, da se lahko kosamo tudi z fizično močnejšimi ekipami, zato sem prepričan, da bomo obrambo iz prejšnjega kroga še nadgradili in ob kančku športne sreče razveselili domačo publiko in naše navijače, ki nas bodo tako kot vedno bodrili in spodbujali v velikem številu.”

Rokometaši Slovenj Gradca so se na prvi tekmi nove sezone odlično upirali Ribničanom, ki so odpor Slovenjgradčanov strli šele ob koncu srečanja. Trebanjci pa so na prvi tekmi pred domačimi gledalci premagali Ormožane.

Klemen Sašek, trener Trimo Trebnjega: “Čaka nas izjemno težka tekma pred polno dvorano. Na nas je, da nadgradimo našo igro od prej, tako v napadu kot obrambi. Le tako lahko pričakujemo ugoden rezultat.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: Aljaž Sešel/RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji