Kiel Mihe Zarabca uspešen na derbiju s Flensburgom

Pretekli konec tedna so bili v Bundesligi v akciji tudi številni legionarji. Klemen Ferlin in Patrik Leban sta prepričljivo slavila proti Mindenu Jana Grebenca. Kiel Mihe Zarabca je v derbiju premagal Flensburg, Hamburg je presenetljivo premagal Rhein Neckar Kristjana Horžena, Nejc Cehte in Urban Lesjak sta slavila proti Bergischerju, Aljoša Rezar pa je z Lubbeckom premagal Balingen.


Klemen Ferlin in Patrik Leban sta v soboto z Erlangenom premagala Minden, kjer od letošnje sezone igra Jan Grebenc. Erlangen je slavil s 30-22, Ferlin pa je za Erlangen zbral kar 14 obramb in izdatno pripomorel k zmagi. Miha Zarabec je s Kielom v nedeljo gostil Flensburg v prvem derbiju sezone in zanesljivo slavil kar z 33-23. Miha Zarabec je za Kiel dodal 1 zadetek.

Kristjan Horžen je z Rhein Neckarjem gostoval pri novincu Hamburgu in presenetljivo izgubil. Horžen je za goste dosegel 1 zadetek. Nejc Cehte in Urban Lesjak sta s Hannovrom gostila Bergischer in zanesljivo slavila z 28-20. Aljoša Rezar je z Lubbeckom gostil Bergischer in slavil z 33-27. Rezar je prikazal novo odlično predstavo in zbral 12 obramb.

FOTO: THW Kiel

Komentarji