KIELCE REŠENE: Poljski prvaki z novim glavnim sponzorjem in novim imenom

Barlinek Industria Kielce – tako se po novem imenuje ekipa poljskih prvakov. Barlinek S.A., proizvajalec parketov, je postal naslovni sponzor zmagovalca Lige prvakov iz leta 2016. Lastnik podjetja Barlinek, Michał Sołowow, je domačin iz Kielc in hkrati najbogatejši Poljak po reviji Forbes.


Še nedavno so bili pri poljskih prvakih v velikih težavah

Skupina Barlinek, vodilni evropski proizvajalec lesenih podov iz skupine podjetij Michała Sołowowa, se je odločila podpreti rokomet v Kielcah in postala glavni sponzor rokometne ekipe, ki se je tako preimenovala v Barlinek Industria Kielce.

Wojciech Michałowski, predsednik Barlinek SA: “To počnemo, ker smo iz Kielc in cenimo ekipo ter vse kar je to moštvo naredilo za naše mesto in poljski rokomet. Športno sponzorstvo doslej ni bilo pomemben element našega komuniciranja s strankami – videli bomo, kaj nam bo dalo v poslovnem smislu, medtem pa smo veseli, da lahko pomagamo!”

Bertus Servaas, predsednik kluba: “Zelo sem vesel zaupanja takšne odlične blagovne znamke kot je Barlinek. Vesel sem, da je prevladala dobrota in so ljudje pokazali, da jim ni vseeno za naš klub. Ustvarjamo zgodovino mesta, hkrati pa nas z Barlinekom povezujejo skupni cilji –  uspehi v evropskem merilu. Se že veselim naslednjih majskih tekem. Računam na močno podporo navijačev, ko bo naša ekipa ponosno nosila majice z logotipom Barlinek. Igramo skupaj!”

 

FOTO: Slavko Kolar
 

Komentarji