Kje je Simon Razgor?

Slovenski prvoligaš RK Maribor Branik je pred začetkom sezone poskrbel za številne menjave v ekipi. Najbolj odmevna je bila menjava trenerja – Sinišo Markoto je zamenjal Luka Žvižej, odmevna okrepitev v igralskem kadru pa je bil Simon Razgor, najboljši strelec v zgodovini kluba (1173 golov), ki pa je ob začetku priprav deloval v zatišju.


35-letnega Celjana ni bilo opaziti na treningih in pripravljalnih tekmah članske ekipe Maribora, zato smo na četrtkovi novinarski konferenci za dodatna pojasnila povprašali glavnega trenerja Maribora Luko Žvižeja: “Stanje Simona Razgorja ni najboljše. Staknil je poškodbo in ne vemo točno kdaj se bo lahko vrnil na rokometna igrišča. Mislim da bo poškodba, ki jo ima, dolgotrajna, tako da na njega zagotovo ne računamo pred začetkom drugega leta,” je bil skrivnosten Žvižej, ki ni razkril za kakšno vrsto poškodbe gre.

Z Razgorjem je tako Maribor na treningih in tekmah izgubil izkušenega igralca, ki bi še kako prišel ekipi Luke Žvižeja. Mariborčani bodo danes ob 19:30 odigrali prvo tekmo v novi sezoni lige NLB, ko bodo gostovali v celjskem Zlatorogu.

 

FOTO: Dajnko/RK Maribor Branik

Komentarji