Klarič: “Tekmo smo imeli ves čas pod nadzorom”

Za rokometaši Ribnice je znova težka tekma in prigarani točki proti Urbanescape Loki. Škofjeločani so v letošnji sezoni lige NLB že povzrožali težave Ribničanom. V 20. krogu so bili znova blizu, a jim je za presenečenje v Ribnici zmanjkalo nekaj športne sreče.


Kljub minimalni zmagi Ribnice pa so domačini prepričani, da so imeli tekmo ves čas pod nadzorom: “Za nami je težka tekma, tako kot vsaka v zadnjem času, kadar se pomerimo z Urbanscape Loko. Gostje so se s svojo hitro ter kombinatorno igro zopet izkazali za zelo neugodnega tekmeca. Ne glede na to, da je razlika na koncu znašala samo dva gola mislim, da smo skozi vseh 60 minut držali nadzor nad potekom igre,” je po tekmi povedal igralec tekme Mark Klarič.

Igralec Urbanecape Loke in strelec sedmih golov za goste Aleksander Atanasov: “V Ribnico smo prišli po dve točki, a so gostitelji na našo žalost tekmo suvereno pripeljali do konca. Naša igra je bila na trenutke dobra, vendar smo v njej preveč nihali. Tako so domačini zasluženo osvojili novi dve točki.”

Ribnica bo v naslednjem krogu odpotovala na gostovanje v Ormož, Loka pa bo odigrala pomembno tekmo v Novem mestu.

 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore
FOTO: RD Riko Ribnica

Komentarji