Klemen Sašek v Trimu do 2022

Tretji, ki je pred koncem letošnje sezone podaljšal pogodbo s trebanjskim kolektivom, je Klemen Sašek, ki bo barve Trima branil še vsaj tri leta.


Sašek je rokometno pot začel pri domačemu SVIŠ-u iz Ivančne Gorice. Že v rosnih letih je kazal izjemen potencial in se redno nahajal na spiskih mlajših reprezentanc Slovenije. Njegov vrhunec je prišel v sezoni 2013/2014, ko je z izjemno predstavo popeljal Ivančane v finale slovenskega pokala prav proti Trimu in hitro je vzbudil zanimanje trebanjskega kluba.

Ekipi se je priključil v avgustu 2014, v vseh petih letih pa je prispeval ogromno volje k izjemnim rezultatom Trebanjcev v državnem rokometnem prvenstvu. Zadnje tekme je prikazal izvrstne predstave, letos pa je na 31 tekmah prispeval 49 zadetkov. Ni dvoma, da je hitro prišlo do medsebojne želje po novi pogodbi.

»Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za nadaljnje sodelovanje. V Trebnjem se po petih odigranih sezonah počutim kot doma! Verjamem v klubski projekt in upam, da bomo spisali neko uspešno zgodbo!« je ob podpisu triletnega sodelovanja dejal Sašek.

Vir: RK Trimo Trebnje
Foto: Dominik Pekeč / RK Trimo Trebnje

Komentarji