Klemenčičeva: “Tekmicam smo dovolile, da se razigrajo”

Rokometašice Krima Mercatorja so v 9. krogu evropske Lige prvakinj v Ljubljani izgubile proti Ferencvarosu s 26:32 (13:13). Skupinski del tekmovanja se bo nadaljeval prihodnje leto, ljubljanska ekipa bo 9. januarja gostovala pri nemški ekipi Bietigheim-Bissingen.


“Prvih deset minut smo igrali slabo, nato smo posegli po spremembah tako v napadu kot tudi v obrambi, kar je izboljšalo igro, predvsem v napadu. V začetku drugega polčasa so bile tekmice izvrstne, težko smo jih ustavljali. Žal nismo izkoristili vseh strelov s sedmih metrov ter lahkih priložnosti, ki smo si jih priigrali,” je po porazu na zadnji tekmi v koledarskem letu 2020 dejal Bregar.

“Tekmicam smo dovolile, da se razigrajo in šele naša čvrsta obramba v nadaljevanju jih je ustavila, zaradi česar smo se jim ob polčasu lahko približale. V drugi polovici tekme smo napravile preveč napak in zgrešile preveč strelov, ko bi žoga enostavno morala končati v golu,” je po tekmi dejala igralka Krima Valentina Klemenčič.

LIGA PRVAKINJ, SKUPINA A, 9. KROG:

Sobota, 21. novembra:
RK KRIM MERCATOR : FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (MAD) 26:32 (13:13)
Krim Mercator: Sercien Ugolin 6, Klemenčič 5, Žabjek 4, da Silva Vieira 2, van Kreij 2, Konatar 2, Svetik 2, Jurič 1, Ljepoja 1, Gomilar Zickero 1.
FTC: Malestein 8, Háfra 8, Bölk 5, Behnke 3, Kovacsics 2, Schatzl, Kovacs 2, Klujber 1, Márton 1.

Komentarji