Koper odpustil trenerja

Vodstvo RD Koper je s trenerjem Urošem Rapotcem, sporazumno prekinilo pogodbo.


V RD Koper so si pred letošnjo sezono zadali visoke cilje, ki pa jih letošnji rezultati niso odražali. Rapotec je bil v klubu vse od njegovega nastanka, najprej kot igralec, zadnje sezone pa kot trener.

Uroš Rapotec je ob tem povedal: “Glede na rezultate, ki smo jih dosegli v zadnjem letu, smo se z društvom sporazumno odločili, da se razidemo. Morem priznati, da sem v teh treh letih doživel veliko lepih trenutkov, zato bi se rad tudi vsem zahvalil. Rad bi se zahvalil predsedniku, ki mi je dal priložnost; rad bi se zahvalil vsem sponzorjem, ki so nam pomagali; rad bi se zahvalil vsem prostovoljcem, ki delajo v klubu in pomagajo, da klub deluje in ki so meni pomagali; rad bi se zahvalil vsem navijačem, ki so nam, in meni, stali ob strani in na koncu seveda igralcem, ki so ta tri leta trpeli z mano. Sigurno bom ostal prvi navijač Kopra. Društvu želim vse najboljše v nadaljevanju sezone in seveda vseh sezonah naprej. Hvala še enkrat za vse.”

“Po zadnji tekmi proti RK Maribor Branik, ter tesnem porazu, smo z Urošem hitro prišli do zaključka, da je potrebno nekaj spremeniti. Žal se obdobje slabe igre in posledično negativnih rezultatov vleče že kar nekaj časa, zato smo se odločili za logično potezo. Urošu se v imenu celotnega društva zahvaljujem za opravljeno delo ter njegov zelo velik doprinos pri vzponu našega društva; prav tako pa mu želimo srečo v prihodnje na svoji trenerski poti. Vsekakor pa je, in bo vedno ostal, del naše rokometne družine,” je dejal predsednik RD Koper, Nejc Poklar.

Komentarji