Koprčani pripeljali najboljšega strelca Lige NLB!

RD Koper bo v naslednji sezoni okrepil srednji zunanji, ki lahko tudi igra na poziciji levega beka, Andraž Kete.


Kete je svojo rokometno pot pričel v Ajdovščini, nazadnje pa je branil barve novomeške Krke. Na 21 tekmah je zadel 139 zadetkov. V svoji karieri je do sedaj igral še za RD Slovan, RD Urbanscape Loka, RD Maribor Branik in RK Gorenje Velenje.

Pogodba je sklenjena za 2 leti z možnostjo podaljšanja še za eno sezono (2+1)

Andraž Kete: “Občutki ob dogovoru z RD Koper so zelo dobri, saj gre za urejen in ambiciozen klub. Zelo sem vesel, da smo se uspeli v relativno kratkem času dogovoriti za podpis pogodbe. Cilji za prihodnjo sezono bodo zagotovo visoki, že v tem trenutku pa lahko navijačem sporočim, da se bomo maksimalno borili ter pustili srce na igrišču.”

Nejc Poklar – direktor RD Koper: “Zelo smo veseli, da smo se uspeli dogovoriti za sodelovanje z Andražem. Gre za zelo kakovostnega igralca, ki že vrsto let igra v slovenski ligi na zelo visokem nivoju. Zadnji dokaz njegove kvalitete je letošnja sezona, v kateri je bil najboljši igralec ter strelec lige NLB. V ekipo prinaša poleg svojega znanja tudi veliko izkušenj ter potrebne vodstvene sposobnosti, vse to pa nam bo, močno verjamem, pomagalo pri doseganju visokih ciljev v naslednji sezoni. V organizacijskem smislu pa Andražev prihod sprejemamo kot še en dokaz več, da v društvu delujemo dobro ter v pravi smeri”.

“Za naslednjo sezono želimo sestaviti konkurenčno ekipo zato bomo v kratkem predstavili še kakšno novo okrepitev,” so sporočili iz koprskega prvoligaša.

FOTO: RD KOPER

Komentarji