Kresnik: “Vsem nam je že jasno, da odhajamo na zelo težko gostovanje”

Za ekipo Slovenj Gradca je precej turbolentno obdobje. Potem ko so doživeli kar štiri zaporedne poraze, so v prejšnjem krogu ugnali zadnjeuvrščeno Izolo. Tokrat jih proti Dobovi čaka precej težja naloga.


Da bo tokratno gostovanje velik zalogaj se zaveda tudi Klemen Kresnik, ki se je najprej ozrl na pretekli uspešni podvig proti Izolanom. “Na domači tekmi z Izolo se je na parketu poznalo, da je tekma pomembna, da veliko šteje, zato je bilo čutiti tudi nekaj nervoze, nestrpnosti. Skozi vseh 60 minut smo poskušali ujeti pravo igro in na koncu se je poznala naša boljša telesna pripravljenost, tako da smo tekmo na koncu pripeljali do zmage.”

Dobova rokometaše Slovenj Gradca sicer pričakuje s popotnico dveh porazov, vendar sta slednja prišla proti razpoloženemu Jeruzalemu in dosedaj nepremagljivemu Celju. “Vidi se da je Dobova zelo dobra ekipa in vsem nam je že jasno, da odhajamo na zelo težko gostovanje. Dobro bi bilo izkoristiti to našo formo, da pokažemo tisto pravo igro in za zaključek leta podarimo nam in pa našim navijačem še eno pomembno zmago,” je zaključil Kresnik.

Foto: RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji