Nejc Planinc: V Maribor gremo ohraniti niz neporaženosti

Primorci bodo tekmovalno leto 2019 v ligi NLB zaključili z gostovanjem v Mariboru. Varovanci Uroša Rapotca, ki trenutno zasedajo šesto mesto na lestvici, bodo jutri lovili sedmo zmago v letošnji sezoni državnega prvenstva. Za petouvrščeno Dobovo zaostajajo le tri točke, motivacije za priključek tako Koprčanom ne bo manjkalo.


Kopčani so z dvema zaporednima zmaga popravili rezultate v prejšnjih krogih in se vrnili na zmagovalne tirnice. Jutri bodo na zadnjem krogu v koledarskem letu 2019 lovili svojo tretjo zaporedno zmago in skušali leto 2019 zaključiti na zmagovalni način.

“Maribor je dobra ekipa, kateri v zadnjem obdobju ne gre vse po načrtih. Mislim, da je njihova največja prednost domač teren. Naredili bodo vse, da nas premagajo in pridejo do nujno potrebnih točk. Vendar pa se tudi mi ne bomo kar tako pustili. Glavna želja na tekmi z Mariborom je, da nadaljujemo niz neporaženosti, in odidemo z zmago na zaslužen odmor,” je pred jutrišnjim gostovanjem v Mariborju dejal Nejc Planinc, ki je v letošnji sezoni lige NLB dosegel 13 golov.

Foto: Matia Ščukovt/RD Koper

Komentarji