Krim mora pojasnjevati dejanje, ki je v tujini povsem normalno!

V zadnjih dneh se je dosti govorilo o marketinški potezi RK Krim Mercator, ki se je na predstavitvi ekipe in letošnjega dresa poslužil poslikave telesa. Na gol zgornji del telesa so poslikali nov dres Krimovk, kar je dvignilo toliko prahu, da je moral klub objaviti izjavo za javnost. Očitno v Sloveniji javnost ne pozna marketinških potez, ki malce izstopajo iz okvirja “slovenceljstva”. 


Izjava za javnost: RK Krim Mercator podaja uradno izjavo v luči našega uvodnega dogodka sezone 2023/24 in odzivov oz. nekaterih vprašanj v zvezi s programom dogodka.

Namen dogodka je bila predstavitev ekipe, ki bo v novi sezoni zastopala klubske barve, in izpostavitev ciljev, ki jih bomo skupaj skušali doseči. Predstavitev dresa je bila le del pestrega programa, bodypainting pa še manjši del le-tega.

Presenečeni smo, da je ta del zmotil nekatere in iskreno se opravičujemo, če smo z njim koga ne namenoma prizadeli.

Smo klub, ki na prvo mesto vedno postavi šport, ekipo ter trdo deli vseh okoli nje. Za našo gledanost in promocijo bomo naredili vse na tekmovalnem parketu. Tako kot to počnemo od ustanovitve kluba in že 29 let zapored na najvišji evropski ravni – EHF Ligi prvakinj.

Vse torej vljudno vabimo, da se o tem prepričajo na naslednji domači evropski tekmi, ki bo v dvorani Stožice v nedeljo, 17. septembra, ob 14.00.

Komentarji