Krimovke do 3. mesta na turnirju v Koprivnici

V petek in soboto so bile na delu tudi igralke RK Krim Mercator. Na memorialu Josipa Samardžija Bepa so v konkurenci z Budučnostjo, Podravko in Lokomotivo iz Zagreba osvojile končno 3. mesto.


V petek so se rokometašice Krima pomerile z ekipo Budučnosti. Ekipi sta se pomerili že dva dni pred omenjenim obračunom. Takrat so bile v Ljubljani z rezultatom 24:29 boljše Črnogorke. Kar se tiče zmagovalne ekipe tudi tokrat ni bilo ni drugače. Igralke Budučnosti so slavile z rezultatom 25:24 in se tako uvrstile v finale. Krimovke je v na tekmi za 3. mesto čaka ekipa Lokomotiva iz Zagreba, ki je izgubila proti Podravki z rezultatom 25:16.

Na tekmi za 3. mesto pa tigrice z Zagrebčankami niso imele večjih težav. Večji del naloge so opravile že v prvem polčasu, ko so na odmor odšle s prednostjo osmih golov (20:12). V drugem delu igre so nalogo le še dokončale, se veselile zmage z rezultatom 33:21 in končnega 3. mesta. Turnir so osvojile rokometašice Budučnosti, ki so bile na finalni tekmi z 28:22 (15:9) boljše od ekipe Podravke.

KONČNI VRSTNI RED:

  1. ŽRK Budučnost Bemax
  2. RK Podravka Vegeta
  3. RK Krim Mercator
  4. RK Lokomotiva Zagreb

FOTO: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

Komentarji