Krimovke na pomembno gostovanje v Nemčijo

Rrokometašice Krima Mercatorja v nedeljo, 10. januarja, ob 14. uri severno od Stuttgarta v Areni Ludwigsburg čaka tekma 10. kroga Delo EHF Lige prvakinj. Tekmice bodo rokometašice Bietigheima, ki so jih oktobra v Stožicah z 28:26 tigrice že premagale. Tekmo lahko v neposrednem prenosu spremljate na Arena Sport 1.


Nemke so na repu skupine A, a slovijo po najboljšem protinapadu med osmerico. Nevarno je tudi njihovo izvajanje hitrega centra. Tu bo Bregarjeva ekipa iskala svoje priložnosti. Osredotočiti se bo potrebno na zunanjo linijo Xenia Smits – Kim Naidzinavicius – Julia Maidhof. Tekma se bo, kot večina doslej, odločala v čvrsti obrambi.

Na prvem srečanju so bile najbolj razpoložene Oceane Sercien Ugolin s sedmini, Matea Pletikosić s šestimi ter Samara Da Silva Vieira s petimi zadetki, Jovana Risovič pa je zbrala 12 obramb (34 %).

December je bil v specifičen zaradi prvenstva na Danskem, krimovkam jo je zagodel tudi koronavirus. Kljub izpadu treningov je ekipa pripravljena in motivirana za nove točke. V dosedaljem delu tekmovanja so rokometašice zbrale štiri.

Sun Jan 10, 2021 14:00 (CET) – Ludwigsburg (GER) – MHP Arena Ludwigsburg • Group Phase – EHF CL – W

EHF DELO LIGA PRVAKINJ, SKUPINSKI DEL, 10. KROG

Nedelja, 10. januar, ob 14:00, Ludwigsburg (Nemčija), Arena Ludwigsburg
SG BBM Bietigheim – RK Krim Ljubljana

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji