Krimovke predstavile mlado Hrvatico in še mlajšo Črnogorko

Nekaj ur pred žrebom skupin za ligo prvakinj so v taboru Krima predstavili dve novi okrepitvi. V Ljubljano prihajata Hrvatica Anna Dobrić in Črnogorka Branka Konatar.


Anna Dobrić je že izkusila igranje med slovensko žensko elito, saj je v pretekli sezoni nosila dres RK Zelene Doline Žalec. 21-letnica (22 jih bo dopolnila avgusta) je v Slovenijo prišla iz Zameta, zdaj pa se bo preizkusila v najboljšem slovenskem ženskem rokometnem klubu. Najbolje se znajde na poziciji krožne napadalke.

Branka Konatar se v Krim seli iz Budućnosti. Mlada Črnogorka, novembra letos bo dopolnila 21 let, je v Budućnosti predstavljala zelo pomembno vlogo tako v obrambi kot v napadu. 

Branka Konatar, krilna okrepitev Krima Mercatorja:
“Želim, da bi se moja rokometna kariera še bolje razvila, zato Krim Mercator smatram za pomemben korak na moji poti. Ekipo dobro poznam, saj se velikokrat srečujemo na pripravah in tekmovanjih. Želim si, da bodo z mojim prihodom zadovoljni tudi v klubu. Pripravljena sem na nove izzive, dala bom vse od sebe.”

Anna Dobrić, nova krožna napadalka Krima Mercatorja:
“Do dogovora s Krimom je prišlo po tem, ko me je opazil trener Uroš Bregar in želel, da bi bila del ekipe v naslednji sezoni. Velika čast je igrati v klubu s tako pomembno zgodovino. Že, ko sem pred dvemi leti prvič prišla v Slovenijo je bil moj cilj igrati tu, zato sem še bolj ponosna, da bom dejansko dobila priložnost za igro. Pričakujem razburljivo in zahtevno sezono, saj nas v Ligi prvakinj čaka zelo veliko močnih tekem. Nakatere mlajše soigralke poznam iz kadetskih in mladinskih reprezentančnih selekcij, preostale pa sem bolje spoznala v zadnjih mesecih.”

Komentarji