Krimovke s prenovljeno ekipo prvič z domačo tekmo v Ligi prvakinj

Rokometašice RK Krim Mercator jutri čaka prva domača preizkušnja v Ligi prvakov. Navijači Ljubljančank bodo lahko prvič v sezoni na delu v Stožicah videli prenovljeno zasedbo Krima. A pred Tigricami je vse prej kot lahka naloga. V Stožice namreč prihaja večkratni zmagovalec Lige prvakinj Györ.


V soboto, 18. septembra, ob 18.00, se bodo rokometašice Krima Mercatorja v Stožicah pomerile s tekmicami iz madžarskega Györa. Tekma drugega kroga Delo EHF Lige prvakinj bo prva po letu dni, ko bo dvorana odprla svoja vrata za Krimove navijače. Krimovke so na prvi tekmi Lige prvakinj v sezoni 2021/2022 doživele hladen tuš in se s tekme na Švedskem vrnile brez točk. Za gol je bil boljši švedski Savehof, ki je zadal prvo šok terapijo v letošnji sezoni ambicioznemu Krimu.

Tekmice Krimovk na prvi domači tekmi lige prvakinj bodo rokometašice Györa Audi ETO KC. Kakovostna madžarska zasedba je na uvodni tekmi elitnega evropskega tekmovanja s 35:29 premagala aktualnega prvaka iz Norveške, Vipers Kristiansand. Krim bo v Stožicah iskal prvo evropsko zmago v sezoni 2021/22 in poskusil presenetiti močno ekipo z zahoda Madžarske.

 

DELO EHF LIGA PRVAKINJ (2. KROG)

Sobota, 18. 9. 2021, ob 18.00, Arena Stožice
Krim Mercator – Györi (MAD)

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji