Saga z Mariborom končana, Ferjan našel nov klub

Slovenski rokometaš Mark Ferjan, ki je bil pred dvema mesecema ena izmed glavnih tem slovenskega rokometa, je po sagi s slovenskim klubom RK Maribor Branik le našel nov klub. Pridružil se je nemškemu 1. VfL Potsdam, ki nastopa v tretji nemški Bundesligi.


Pred dvema mesecema so se v javnosti pojavile novice o POLITIČNI AFERI, v katero naj bi bil vpleten prav Ferjan (KLIK). Slovenki vratar se je nato razgovoril tudi o stanju v mariborskem klubu, kjer je govoril o razmerah, v katerih je živel kot igralec kluba iz štajerske prestolnice (KLIK). 

Strasti so se nato le malce pomirile, jasno pa je bilo, da Ferjan ne bo več nastopal za mariborski klub, ki je zanj že našel ustrezne zamenjave. V klubu sta situacijo takrat komentirala tudi novi trener Maribora Luka Žvižej ter športni direktor Branko Bedekovič, ki sta pojasnila, zakaj klub ne računa več na Ferjana (KLIK).

Po dveh mesecih, ko je konflikt med Ferjanom RK Maribor Branik malce potihnil, si je 23-letni Ljubljančan uspel najti nov klub. Pridružil se bo nemškemu tretje ligašu 1. VfL Potsdam.

Novico so potrdili tudi pri nemškemu klubu:

 

Komentarji