Krka podpisala z občasnim bosanskim reprezentantom

Po naznanitvi odhoda iz Gorenja pred nekaj dnevi je Vladan Lončar že sklenil dogovor z novim klubom. Seli se v Novo mesto, kjer bo s svojimi izkušnjami in znanjem pomagal Krki, da se odlepi od zadnjega dela lestvice. 


“Da sem podpisal pogodbo za Krko je bil ključen razlog ta, da bom tukaj dobil več minutaže in da bom s svojo igro opravičil zaupanje uprave kluba in trenerskega štaba. Ekipa me je odlično sprejela in upam, da bomo v nadaljevanju sezone prikazali odlične igre, saj si Krka mesto, kjer se trenutno nahaja, še zdaleč ne zasluži«, je povedal občasni bosanski reprezentant.

“V sezoni 2014/2015 se je kot eden najbolj perspektivnih mladih igralcev v Evropi preselil k madžarskemu Pick Szegedu, zatem je kariero nadaljeval pri španski ekipi Granollers ter madžarskem Gyongyosi, nato pa zaigral še za hrvaškega podprvaka Nexe iz Našic, od koder je odšel na posojo v Dobovo, v Novo mesto pa je prišel po polletnem igranju za ekipo velenjskega Gorenja,” so Lončarjevo kariero opisali pri novomeškem prvoligašu. 

FOTO: MRK KRKA

Komentarji