Krka z velikim podaljšanjem

MRK Krka se je v začetku letošnjega leta okrepila na položaju levega zunanjega, ko je v klub prišel visokorasli, 201 cm visoki igralec Vladimir Lončar. 24-letni Sarajevčan je zaupanje vodstva kluba pridobival zavoljo delavnosti na treningih in tekmah, poleg tega pa je v ospredje prišel tudi njegov talent in odnos do kolektiva.


Igralec Krke se je tako odločil, da da dres dolenskega prvoligaša nosi tudi v prihodnji sezoni:

“Izredno sem vessel in ponosen, da bom lahko tudi v bodoče del te ekipe. Hvaležen sem upravi kluba za zaupanje in upam, da bomo skupaj dosegli zastavljene cilje v tej in prihodnji sezoni,” je ob podpisu pogodbe povedal Lončar.

“V MRK Krka smo zelo veseli, da smo še za eno sezono podaljšali pogodbo z Vladanom Lončarjem. Vladan je zelo izkušen igralec na levem zunanjem položaju, ki na zadnjih tekmah dokazuje, da je bila odločitev kluba o prestopu igralca iz RK Gorenje Velenje v Krko pravilna. Še posebej nam je v zadovoljstvo, da se s preostalim delom ekipe zelo dobro razume, saj je to tudi njegov pogoj za napredovanje kot celotne ekipe”, pa je o Lončarju dejal sekretar kluba Gregor Šuštaršič.

Lončar je v dresu MRK KRKA na 18 tekmah lige NLB dosegel 47 zadetkov.

FOTO: Gašper Simonič/MRK KRKA

Komentarji