Lahko Ribnica preseneti Minsk?

Po remiju na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij pokala EHF bodo naši fantje poskušali narediti vse, da na povratni SKA Minsk premagajo. Sodeč po prvi tekmi nismo brez možnosti, saj smo večji del tekme vodili na koncu pa nekoliko preveč popustili.


Tega se zaveda tudi domači trener Damjan Škaper“Do tekme v Minsku imamo dva treninga na katerih bomo poskusili popraviti napake iz prve tekme. Možnosti sta za obe ekipi enake. Pričakujem zelo močan pritisk ekipe SKA Minsk, saj so favorizirana ekipa glede na finančni vložek. Dlje se bomo držali v igri, več možnosti za uspeh bomo imeli zato, ker izpad za njih pomeni velik neuspeh. Gremo uživat v rokometu.”

V napredovanje pa verjame tudi Rok Setnikar“Na povratno tekmo se pripravljamo kot na vsako drugo. V soboto imamo v Belorusiji še video analizo in zadnji trening. Škoda je, da nismo na tekmi v Ribnici izkoristili slabše igre SKA Minska in si uspeli priboriti kakšnega gola prednosti, vendar pa je izenačen rezultat iz prve tekme le še večja motivacija, da sedaj iztisnemo iz sebe še več in zmagamo ter se s tem uvrstimo v 3. krog predtekmovanja. Zavedamo se, da nas čaka težko delo in bomo morali odigrati na visokem nivoju brez padcev, ki se nam dogajajo v igri v začetku te sezone.”

Prenos tekme si lahko na Šport TV 3 ogledate v živo v nedeljo, 13.10.2019, ob 15:55 po slovenskem času.

Povratna tekma 2. kroga kvalifikacij pokala EHF
Minsk (Belorusija), dvorana Sport Palace Oruchye, nedelja, 13.10.2019, ob 17:00 (po lokalnem času)
SKA MINSK – RD RIKO RIBNICA 

 

FOTO in VIR: RD RIKO RIBNICA

Komentarji