Lekai: “Vedno sem vedel, da bo Momir Ilić odličen trener”

Branilci naslova SEHA Gazprom lige bodo na FINAL 4 turnir konec tega tedna vstopili z novim trenerjem. Nekdanji igralec Veszprema Momir Ilić bo imel ta teden možnost, da osvoji prvo lovoriko na klopi madžarskega velikana.


V polfinalnu zaključnega turnirja najboljše štirice se bo Veszprem pomeril proti debitantu na turnirju FINAL4 Seha lige – Motor Zaporožju. Favoriti drugega polfinalnega obračuna so zagotovo rokometaši Veszprema, a bodo to morali dokazati tudi na igrišču. Pričakovanja in občutke pred pričetkom zaključnega turnirja SEHA lige sta delila trener Veszprema Ilić ter igralec Mate Lekai.

Momir Ilic, trener Telekom Veszprema:
“Kar nekaj težkih prvih mesecev na mestu glavnega trenerja je za mano. Seveda smo vsi profesionalci, ki se trudimo, da svoje delo opravimo po svojih najboljših močeh. Naslova ni nikoli lahko braniti in na takem turnirju ni favoritov, jasno pa je, da se bomo potrudili, poskušali prikazati solidno predstavo in priti v finale. Pred nami je težka tekma proti Motorju in to je edino, o čemer trenutno razmišljamo.”

Mate Lekai, igralec Telekoma Veszprem:
“Vedno sem vedel, da bo Momir odličen trener, če se bo za to kdaj odločil. Kot je rekel trener, favoritov ni, vendar se bomo potrudili, da naslov branimo tukaj v Zadru. Motor ima dobre srednje in leve zunanje igralce ter obrambo in na to se moramo pripraviti.”

FOTO: Telekom Veszprem

Komentarji