Ljubomir Vranješ: “Super fantje, super ekipa”

Selektor Ljubomir Vranješ na trenerske stolčku slovenske reprezentance še ne pozna poraza. Kako dolgo lahko traja ta niz pa bomo videli v nadaljevanju prvenstva. Lahko rečem sedaj, ko bo šlo zares.


“Obramba in vrata sta bila na turnirju v Göteburgu ves čas sijajna, tudi danes. Pogosto so igrali s 7 igralci proti 6, a smo imeli nadzor. Z nekaterimi podrobnostmi nismo zadovoljni. Tekmo si moramo seveda ogledati in jo analizirati, v celoti pa sem zelo zadovoljen s tem kako so fantje opravili”, je kratka ocena včerajšnje tekme trenerja Ljubomirja Vranješa.

Kako je zadovoljen s pristopom igralcem, ki so zaigrali prvič na prvenstvu? “Govoril bom kako smo te tri tekme dobro naredili. Imamo fante, ki so tudi ko jim ni bilo treba pokazali karakter in to mi je zelo všeč. Ja ampak mislim, da tako kot smo prej rekli imamo širino v ekipi in morajo oni isto igrati, da bi jih lahko tudi kasneje uporabili in zato mislim, da je bilo to pomembno za vse igralce tako psihično kot tudi rokometno.”

“Tudi mi vsi smo zadovoljni. Super fantje, super ekipa,” po tekmi veselja ni skrival Vranješ.

“Jaz vedno rad zmagam in fantje prav tako. Mislili smo zagotovo, a realno je to druga stvar, ampak naredili smo neverjetno delo v Göteburgu in zdaj gremo v Malmö,” je selektor odgovoril na vprašanje, ali so kdaj pomislili na to, da lahko v drugi del tekmovanja odnesejo 2 točki.

FOTO: Nebojša Tejić/kolektiff

Komentarji