Loka in Ormož brez zmagovalca

Zadnja tekma v tem letu je pripadla ekipama Loke in Ormoža. Loka, ki v letošnji sezoni ne najde pravega zmagovalnega tempa in Ormož, ki je v nizu štirih zaporednih zmag.


Že začetek je dal vedeti, da lahko danes pričakujemo zelo izenačeno tekmo. Sicer so bili gostje iz Ormoža večino polčasa v minimalni prednosti, a gostje niso dopustili, da bi se odlepili. Še več v 20. minuti so po zadetku Aleksandra Atanasova povedli z 10:9. Tako je bilo vse do konca prvega polčasa. Na odmor so s prednostjo odšli domačini in sicer pri rezultatu 17:14.

Ista zgodba se je ponavljala tudi v drugem polčasa. Do malenkostni višje prednosti treh golov so domačini prišli v 36. minuti po zadetku Aljaža Jesenka. Nekaj minut kasneje so Ločani povedli celo s štirimi goli prednosti (23:19), a te prednosti ni trajala dolgo, saj so Ormožani zaostanek prepolovili na dva zadetka (24:22). Motivirani gostitelji so danes na vsak način želeli doseči zmago in s s tem na najlepši možen način posloviti od iztekajočega s leta. Tako so spet prišli na štiri gole prednosti (27:23). Gostje pa so nato izkoristili 6. minutni mrk brez zadetka domačinov in tak uspeli rezultat izenačiti na 28:28. V tem trenutku tekme, ko je bilo do konca le še 5. minut je moral z minuto odmora reagirat domači trener Robert Beguš. Minuta odmora je odobrila sadove in Ločani so hitro prišli na dva gola prednosti (30:28). In ko se je zdelo, da bodo leto zaključili z zmago je v izdihljajih tekme končni izid 31:31 postavil Martin Hebar.

Pri domačinih je bil s 6 zadetki najučinkovitejši Aljaž Jesenko, pri gostih pa je nasprotnikovo mrežo 9-krat zatresel Jure Kocbek.

URBANSCAPE LOKA : JERUZALEM ORMOŽ 31:31 (15:14)
Jesenko A. 6, Jamnik 5; Kocbek 9, Čudič 8

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore


Foto: RD Urbanscape Loka

Komentarji