Mariborčani predstavili tretjo okrepitev

Mariborčani so včeraj predstavili tretjo okrepitev za prihodnjo sezono. Vodstvo se je za prihodnjo sezono dogovorilo z 20- letnim Vidom Kačičnikom.


20- letni Vid Kačičnik, je produkt celjske rokometne šole. V minuli sezoni je igral za mladinsko selekcijo Celja Pivovarne Laško, kjer je v 26 tekmah prispeval kar 113 zadetkov. Bil je prisoten tudi na evropskem prvenstvu, kjer je s slovensko reprezentanco osvojil četrto mesto. 

Mariborčane bo okrepil na položaju levega krila. Ob prihodu v Maribor, pa je povedal: “Za prihod v Maribor sem se odločil predvsem zaradi želje po napredku. Mislim, da je to spet korak naprej oziroma stopnička višje v moji karieri.  To bo zame prva resna članska sezona, tako da že res nestrpno pričakujem prvo srečanje z ekipo. Moji cilji ostajajo enaki kot do sedaj, torej čim večji napredek, zato bom na vsakem treningu in prav tako na tekmi dal vedno vse od sebe, da napredujem in s tem dodam svoj doprinos ekipi do naših skupnih ekipnih ciljev. Navijačem pa lahko zagotovim maksimalno borbo na igrišču do zadnje sekunde.”

 

FOTO: RK MARIBOR BRANIK

Komentarji