Marko Marojević: “soigralci bomo pokazali čvrsto igro v obrambi in borbo do zadnje minute”

Po reprezentančnem premoru se na parket vračajo ekipe Lige NLB. Na zaostali tekmi 7. kroga bomo v Ivančni Gorici spremljali obračun med SVIŠom in Ribnico. Rokometaši SVIŠa lovijo zmago, ki bo jih nekoliko oddaljila od mest za obstanek na drugi strani pa bi se Ribničani z zmago še dodatno približali boju za prva tri mesta.


Marko Marojević, rokometaš RK SVIŠ Ivančna Gorica:
“Po dolgem počitku nas čaka ligaška tekma proti kakovostni ekipi iz Ribnice. Na tekmece smo pripravljeni in vemo kje preti nevarnost. S soigralci bomo pokazali čvrsto igro v obrambi in borbo do zadnje minute.”

Borut Maček, trener RD Riko Ribnica:
“Glede na to, da se prvenstvo nadaljuje že 28. januarja z zaostalo tekmo proti Svišu, smo s pripravami začeli že 2. dan novega leta. Fantje so po pavzi na prvi trening prišli dokaj dobro telesno pripravljeni. Se pa na žalost nadaljuje trend odsotnosti zaradi bolezni ali manjših poškodb (Cimerman, Grebenc, Laljek, Klarič, Jelenovič …), tako da nismo naredili niti enega treninga v kompletni postavi. V ekipo smo s posoje v Kočevju vrnili Miheliča, ki bo zapolnil manko na desni strani. Odigrali smo štiri pripravljalne tekme in glede na videno na zadnji tekmi proti Dubravi iz Zagreba, optimistično čakamo tekmo proti neugodnemu Svišu. Upam, da v popolni postavi.”

Tekma v Ivančni Gorici se prične ob 19:00.

FOTO: RK SVIŠ Ivančna Gorica

Komentarji