Mi2 in Nude združili moči: NASTALA NOVA HIMNA!

O praznovanju Florijanov ob njihovi 25. obletnici smo že pisali (več tukaj), a zgodba je dobila malce večjo razsežnost. RK Celje Pivovarna Laško je v sodelovanju z glasbenima skupinama Mi2 in Nude pripravila presenečenje svojim zvestim navijačem. Nastala je himna Florijanov! SPODAJ SI POGLEJTE KRATEK IZSEK HIMNE!


Boštjan Dermol (pevec skupine Nude) je nad projektom navdušen: “Celje si je vedno zaslužilo pomembno mesto v športu in sedaj smo to pomembnost samo nadgradili z eno lepo melodijo, za katero si želimo, da jo bodo ljudje enostavno vzeli za svojo,” je dejal in o sodelovanju s skupino Mi2 povedal: “Gre za ekipo, s katero so že poznamo več kot 20 let, tako da je bilo čisto domače vzdušje z namenom narediti čim boljši komad, ki ga ljudje začutijo.”

S tabo se smejim, s tabo jočem,
s tabo dobro vem, kaj hočem.
V težkih trenutkih stojim ti ob strani,
na svetu najraje zapojem s FLORIJANI!

Tone Kregar (pevec skupine Mi2) je o himni povedal naslednje: “Sporočilo pesmi je po eni strani enostavno, po drugi strani pa zelo jasno in zelo povedno. Gre za pripadnost, povezanost, čutenje, srce in gre za identiteto!” 

“V prvi vrsti povabilo k sodelovanju dojemam kot veliko čast in privilegij, da sem lahko sodeloval pri tako prijetni, zanimivi, pomembni in prepričan sem, da tudi uspešni zgodbi. Na neki bolj simbolni ravni pa dojemam to tako, da sem sedaj končno postal pravi Celjan,” navdušenja ni mogel skriti tudi prvi glas skupine, ki je zaslovela tudi s komadom Čista jeba

 

Rokometni vrhunec, ki bo v nedeljo ob 17. uri v Zlatorogu, se torej začenja spektakularno!

Komentarji