Miha Kotar: “To je dokaz, da res nekaj veljamo”

Rokometaši Slovana so izjemno vstopili v letošnjo sezono. Po tem, ko so bili v prvem krogu boljši od Kopra so sedaj na kolena spravili še ekipo Ormoža. Na drugi strani pa so Ormožani po dveh krogih še vedno brez zmage. Ali lahko rokometaši Slovana v tako visokem tempu zdržijo čez celotno sezono in se na koncu borijo za najvišja mesta. Pot do tja je še izjemno dolga, a začeli so jo odlično.


Teo Šulek, igralec RK Jeruzalem Ormož:
“Čestitke LL Grosistu Slovanu za zasluženo zmago. Znova smo zaigrali slabo v drugem polčasu in enostavno ni bilo možnosti ujeti priključka. Ko smo skoraj ujeli tekmeca pa smo storili preveč tehničnih napak za popolni preobrat. Seveda smo razočarani po dveh domačih porazih, a se je treba pobrati in že proti Riku Ribnici poskušati presenetiti.”

Miha Kotar, igralec RD LL Grosist Slovan:
“Seveda smo veseli zmage na Hardeku. To je dokaz, da res nekaj veljamo in lahko to sezono posežemo po dobri uvrstitvi. Odlično igro in zmago proti Kopru smo kronali z novo dobro predstavo v Ormožu in še pomembnejšo zmago. Hvala za podatek, da Slovan več kot desetletje ni zmagal na Hardeku. Veselimo se te zmage.”        

FOTO: Lin Gombač / RD LL Grosist Slovan

Komentarji