Miha Zarabec k novi zmagi Kiela prispeval 4 zadetke

Včeraj so bile v Bundesligi odigrane tekme 31. kroga. Sodelovali so tudi naši legionarji in sicer Marko Bezjak, ki je z Magdeburgom premagal Essen Tima Rozmana, Miha Zarabec, ki je s Kielom premagal Leipzig in Gorazd Škof, ki je z Ludwigshafnom izgubil na gostovanju pri Melsungenu.


Marko Bezjak je z Magdeburgom gostoval pri Essenu, kjer igra tudi naš Tim Rozman. Magdeburg je tekmo rešil z odličnim drugim polčasom, saj so po prvem zaostajali že s 4 zadetki razlike. V drugem so prevladale izkušnje in slavili so z 26-31. Odlično tekmo je odigral Tim Rozman, ki je dosegel 4 zadetke v mrežo Magdeburga, Marko Bezjak pa je na drugi strani dodal enega.

Miha Zarabec je s Kielom gostgoval pri Leipzigu in pričakovano potrdil vlogo favorita. Kiel je tekmo nadzoroval od prve do zadnje minute in slavil z 26-33. Miha Zarabec je odigral dobro tekmo, k zmagi pa je prispeval tudi 4 zadetke. Kiel ima ob tekmi več tri točke prednosti pred Flensburgom in je 7 krogov pred koncem vodilni v Bundesligi.

Gorazd Škof je z Ludwigshafnom gostoval pri Melsungenu in tesno izgubil. Melsungen je tekmo dobil težje od pričakovanega, Gorazd Škof pa je prispeval 1 obrambo.

Komentarji