Miklavčič se zaveda, da jih čaka težka tekma

Derbi kroga bomo zagotovo spremljali v Ribnici. Ribničani bodo namreč gostili rokometaši Velenja. Velenjčani, ki ji na začetku letošnje sezone ne gre prav veliko po načrtu bodo na težkem gostovanju poizkušali točke odščipniti Ribnica. 


Naloga za rokometaše Gorenja bo vse prej kot lahka. Ribničani v letošnji sezoni še ne poznajo in so tako poleg Celja edin ekipa s 100% izkupičkom. Tega se zaveda tudi kapetan Velenjčanov David Miklavčič, ki pred dvobojem opozarja: Čaka nas še ena težka tekma proti ekipi, ki se bori za sam vrh prve lige, tako da lahko pričakujemo neizprosno borbo. Vemo, da je Ribnica izjemno močna ekipa in da bomo morali dati na tekmi svoj maksimum. Vsekakor gremo po dve točki. Ta tekma je za nas zelo pomembna, zato bomo morali dati vse od sebe, da iz Ribnice odnesemo celo kožo.

Velenjčani morajo čimprej ujeti pravi ritem, saj konec prihodnjega tedna začenjajo svoje nastope v Evropi. V pokalu EHF se bodo v 2. predkolu pomerili z srbsko ekipo Metaloplastika iz Šabca. Prvo tekmo bodo odigrali v gosteh, nato pa teden dni pozneje še povratno na domačem parketu.

Danes Trimo-Izola, jutri še ostale tekme

Foto: RK Gorenje Velenje

Komentarji