Danes Trimo-Izola, jutri še ostale tekme

Danes se bosta v Trebnjem ob 19. uri pomerila Trimo in Izola. Tekmeca sta se že nekajkrat srečala v 1. ligi NLB, prvič pred 24. leti, ko so se Trebanjci uvrstili v elitno slovensko tekmovanje.


Tekma v Trebnjem bo drugi obračun v 4. krogu 1. lige NLB. Prvega sta že v sredo – zaradi nedeljske tekme Lige prvakov – odigrala Celje in Krka, kjer so zanesljivo slavili Celjani

Trimo in Izola sta se nazadnje pomerili pred dvema letoma, ko so bili Izolani med slovensko elito, a so iz nje že isto sezono izpadli. Takrat so bili Trebanjci boljši s 30:17. V letošnji sezoni se je ekipa Trima precej okrepila in njihov trener Ivan Vajdl bo imel sladke skrbi, koga poslati v igro. Na drugi strani bodo stali Primorci, ki jim iz klopi poveljuje Fredi Radojkovič, na igrišču pa dirigentsko palico najizkušenejšega drži Matjaž Brumen, ki je bil v prejšnjem krogu z 8 zadetki najboljši strelec Izolanov na obračunu proti Slovenj Gradcu (VEČ TUKAJ).

Trebanjci zasedajo visoko tretje mesto na lestvici, kar pa ni presenečenje, saj so pred začetkom sezone napovedovali boj za najvišja mesta. V prejšnjem krogu so tesno izgubili proti Ribnici (VEČ TUKAJ) zato Izola, ki trenutno zaseda predzadnje mesto, prihaja v bitko z ranjenim levom. 

4. KROG LIGE NLB:

ŽE ODIGRANO, sreda, 25. 9.
RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – MRK KRKA 32:20 (18:8) VEČ TUKAJ

petek, 27. 9.
19.00 RK TRIMO TREBNJE – RD BUTAN PLIN IZOLA

sobota, 28. 9.
19.00 RD RIKO RIBNICA – RK GORENJE VELENJE
19.00 RD KOPER – RK MARIBOR BRANIK
19.00 RK SLOVENJ GRADEC 2011 – MRD DOBOVA
20.00 RK JERUZALEM ORMOŽ – RD URBANSCAPE LOKA

Komentarji