Miličević: “Dobova nas je na domači tekmi vsekakor presenetila”

Rokometaši Dobove imajo zaradi odloženih tekem, ki so bile posledica nove realnosti, trenutno za seboj 19 tekem Lige NLB, kar je najmanj izmed vseh sodelujočih ekip. Prvi zaostali obračun bodo nadoknadili ta četrtek, ko bodo v okviru 20. kroga ob 19. uri gostili zasedbo Maribora Branika.


“V času, ko je predviden odmor zaradi reprezentančnih akcij, nas čakajo naporni tedni, saj moramo nadoknaditi kar štiri zaostale tekme. Prvi tekmec je Maribor Branik, ki je v zadnjem času v zelo dobri formi. Tudi mi smo v Slovenj Gradcu odigrali dobro, verjamem pa, da bomo igro še nadgradili in da bo zmaga ostala doma,” pred tekmo razmišlja Damjan Radanović, trener MRD Dobove.
 
“Dobova nas je na domači tekmi vsekakor presenetila. Dobro smo se pripravili na tekmo, trenirali igro v napadu in v obrambi. Vemo, kaj so prednosti tekmecev, s čim nas lahko presenetijo. Nismo pozabili na našo slabo igro na domači tekmi, zato bomo tam dali vse od sebe in ponovili borbo z zadnjih treh tekem ter prikazali najboljše, kar zmoremo. Videli pa bomo, kaj to pomeni,” je povedal Adrian Miličević iz vrst RK Maribor Branik.
 
Foto: RK Maribor Branik
Komentarji