Mlinarke začele s pripravami na novo sezono

Po poletnem premoru so s pripravami na sezono 2022/23 začele tudi rokometašice Mlinotesta iz Ajdovščine. Njihov cilj v letošnji sezoni je še izboljšati rezultate pretekle sezone.


Rokometašice Mlinotesta so minulo sezono končale na 3. mestu ženske rokometne lige. Njihov cilj za sezono 2022/23, pa je še izboljšati rezultate minule sezone. S pripravami so začele v torek, 26. julija, pod taktirko Jana Žbogarja in ostalega strokovnega štaba. 

Ajdovke prva tekma čaka 10. septembra, ko bodo gostovale pri Litiji. 

Jan Žbogar, trener ŽRK Mlinotest Ajdovščina: “Zbrali smo se kot je že v navadi zadnji teden v juliju. Ekipa še ni popolna saj imajo nekatere mlajše igralke še reprezentančne obveznosti. Mislim da smo vsi skupaj zelo motivirani, da se najboljše pripravimo na sezono v kateri bomo poskušali še izboljšati rezultate iz pretekle sezone. Najpomembnejši je napredek in da se vsako sezono nekaj novega naučimo.”

Nuša Fegic, kapetanka ekipe ŽRK Mlinotest Ajdovščina: “Pred nami je nova sezona. Z dekleti že pridno treniramo in nabiramo moči za nove zmage. Naj omenim, da je glavnina ekipe ostala ista, hkrati pa se nam je priključilo kar nekaj mladih, domačih igralk, ki bodo šele začele nabirati tiste prave izkušnje v 1. ženski rokometni ligi. Z ekipo želimo tudi letos konkurirati visoko na lestvici prve slovenske ženske rokometne lige in ponoviti uspehe iz prejšnjih treh let, ko smo zasedale sam vrh v slovenskem ženskem rokometu.”

 

FOTO: ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA

Komentarji