Mario Šoštarič ostaja v Szegedu do leta 2025

V rokometnem klubu Pick Szeged so pred začetkom priprav na sezono 2022/23 podaljšali pogodbe s kar štirimi člani kluba. Poleg podaljšanja pogodbe s trenerjem Juanom Carlosom Pastorjem, njegovim pomočnikom Markom Krivokapićem in Sebastianom Frimmlom, so podaljšali tudi s slovenskim igralcem Mariem Šoštaričem. 


29- letni slovenski desnokrilaš Mario Šoštarič je pri madžarskem Szegedu že vse od leta 2016. Skupaj s Szegedom je v teh letih postal trikratni madžarski prvak in enkratni pokalni prvak. Modri dres je vse do danes oblekel že kar 222-krat in v njem zabil 751 golov. 

Mario Šoštarič, igralec Pick Szegeda: “Vesel sem, da mi je uspelo podaljšati pogodbo do leta 2025. Szeged je moj drugi dom. Tukaj se počutim odlično, mislim, da se dobro vklopim v ekipo. Rad imam svojo ekipo, rad imam klub, mesto, rad imam vse tukaj. In moja družina čuti enako. Zato sem zelo vesel, da ostajam tukaj in nadaljujem našo pot skupaj s klubom. Letvico vedno postavimo visoko. V prejšnji sezoni smo ubranili naslov madžarskega prvaka. To želimo ponoviti tudi letos. In seveda želimo osvojiti tudi madžarski pokal. Najpomembneje pa je, da se končno uvrstimo na final four Lige prvakov. Imamo močno ekipo, mislim, da si zaslužimo biti tam.”

Mario, ki ne skriva zadovoljstva, bo v Szegedu ostal vse do konca leta 2025.

 

FOTO: PICK SZEGED

Komentarji