Velenjčani vstopili v novo sezono

Tako kot velika večina klubov, so se včeraj na prvem treningu zbrali tudi Velenjčani. Pod vodstvom Zorana Jovičića in ostalega strokovnega štaba so na stadionu ob Jerezu opravili prvi trening. 


Varovanci Zorana Jovičića bodo v pripravljalnem obdobju odpotovali v Graz in Sarajevo, kjer bodo odigrali tri pripravljalne tekme. Prvi izziv v letošnji sezoni, pa jih čaka 3. septembra, ko se bomo pomerili z Rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško za naslov superpokalnih prvakov. 

Prvega treninga so se udeležili rokometaši Ibrahim Haseljić, Domen Tajnik, Kenan Pajt, Aljaž Verboten, Jernej Drobež, Tilen Sokolič, Matic Verdinek, Peter Šiško, Timotej Grmšek, Emir Taletović in Enej Slatinek Jovičić, pridružili pa so se jim tudi novinci Matevž Skok, David Kovačič, Urban Pipp in Martin Hebar. Manjkali so Branko Predović, Tarik Mlivić, Malik Mlivić in Nejc Hriberšek, ki so odstotni zaradi reprezentančnih obveznosti. 

Zoran Jovičič, trener RK Gorenje Velenje: “Pred nami je ciklus priprav. Odigrali bomo nekaj prijateljskih tekem in se udeležili dveh turnirjev, v Grazu in v Sarajevu. Čaka nas težji del sezone iz katerega upam, da bodo vsi igralci prišli zdravi in brez poškodb. V tem tednu bo več poudarka na teku, v naslednjem pa že začnemo z igro rokometa in pripravami na prvi letošnji izziv, Superpokal.”

 

FOTO IN IZJAVA: RK GORENJE VELENJE

Komentarji