Močna okrepitev Slovenj Gradca na trenerski klopi!

Slovenj Gradec 2011 bo v novi sezoni močan tudi na trenerski klopi. Okrepitev prihaja iz vrst avstrijskega Ferlacha, kjer Gorazd Škof še aktivno igra rokomet, v vrstah novopečenega prvoligaša pa bo pomagal pri pripravljenosti vratarjev!


Nekdanji reprezentančni vratar Gorazd Škof je že pričel z delom pri Slovenjgradčanih, ki jih letos čaka velik cilj: obstanek med slovensko elito. 41-letni čuvaj mreže še rokometnih čevljev ni pospravil v kot, brani namreč pri avstrijskem SC Ferlach, kjer poleg njega nastopa še kar nekaj slovenskih legionarjev – Matic Kotar, Blaž Kleč in Rok Golčar.

Med vratnicami bodo v Slovenj Gradcu letos stali Valentino Soldo, Nejc Humek in Domen Ošlovnik, Škof pa jih bo treniral enkrat-tedensko.

»V letošnji sezoni bo svoje znanje in izkušnje iz evropskih igrišč našim vratarjem delil eden najboljših vratarjev v zgodovini slovenske rokometne reprezentance, Gorazd Škof! Verjamemo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami ogromno doprinesel k kvaliteti našega dela in delovanja kluba na strokovnem področju. Gorazd dobrodošel med #bojevnikizamestomiru!« so zapisali pri Slovenj Gradcu.

FOTO: RK Slovenj Gradec 2011
Komentarji