Motor brez težav preko Meškova do 3. mesta Seha lige

Danes sta se na tekmi za tretje mesto Seha lige pomerila Meškov Brest in Motor iz Zaporožja. Z visoko razliko so slavili Ukrajinci in si tako priigrali tretje mesto na zaključnem turnirju tega tekmovanja.


V uvodnih minutah smo sicer spremljali izenačeno tekmo, zadetki so padali na obeh straneh in v 10. minuti so imeli rahlo prednost Ukrajinci, ki so vodili z 5-4. Meškov je s težavo prebijal trdno obrambo Motorja in do 17. minute so jim uspeli dati le 5 zadetkov. Nato so se nekoliko zbrali in prišli do izenačenja 9-9. Zadnje minute prvega polčasa so potekale v slogu začetka tekme in polčas se je končal z izenačenim izidom.

V drugem delu je Meškov že na začetku povsem popustil, Motor pa si je že v prvih 10. minutah igre priigral 6 zadetkov prednosti. Motor je tekmeca povsem zlomil, Meškov ni bil učinkovit v napadu, v obrambi pa so pustili preveč prostora in Motor je zlahka prihajal do zadetkov. Tekmo je gladko dobil Motor, ki je slavil z 31-20.

Najbolj razpoložen je bil pri Meškovu Jaka Malus, ki je dosegel 6 zadetkov, Kašparek je dodal 4. Za Motor sta po 6krat zadela Denysov in Horiha.

FOTO: SEHA league

Komentarji